Kan man gå i en hæklet bikini?

Mandag, 19. maj 2014
af Redaktion
Med dit Familie Journal i denne uge får du et flot tillæg med strikkeopskrifter på flotte sommertoppe. Du kan også læse om Anni fra Middelfart, der måtte betale for at få sit mellemnavn tilbage. Og om Elisabeth, der har ændret sine livsværdier, efter at hun gik ned med stress. Du får naturligvis mange flere artikler, dejlige romaner, strikke- og madopskrifter i denne uges Familie Journal.

Af chefredaktør Anette Kokholm

Ja, det er måske et mærkeligt spørgsmål, men det blev stillet, da vi planlagde denne uges tillæg om sommerstrik. Tillægget indeholder sommertoppe og altså intet badetøj, skal jeg lige skynde mig at indskyde. Men det startede altså med en snak om bikinier.

SE OGSÅ: Alle Familie Journals konkurrencer og deltag her >>

For oprindelig havde tillægget arbejdstitlen "strik til stranden". Det lød så dejligt og fristende dengang. På redaktionsmødet kunne jeg pludselig se rundt på drømmende medarbejdere, der for deres indre blik var iført let tøj, dasende i en solbeskinnet klit.

Ikke de yngste vårharer

Og så var det, at en af dem kom til at nævne, at hun som ung havde haft en hæklet bikini. Og vi alle sammen derefter næsten ikke kunne holde op med at grine.

For med al respekt, så er vi, der laver Familie Journal ikke de yngste vårharer længere, og jeg ved i hvert fald for mit eget vedkommende, at med alderen sætter også tyngdekraften ind, så en hæklet bikini kan under ingen omstændigheder komme på tale. Jeg skal have noget, der løfter!

Alligevel får tanken om bikinien mig stadig til at smile, for jeg ved jo, at min yndige store datter ville se fantastisk ud i sådan én, og at jeg selv engang snildt kunne have båret den. Men nu er jeg så glad for min tækkelige badedragt, og også glad for, at livet går sin gang.

Og så blev det altså sommertoppe i ugens tillæg, og dem kan vi alle bruge.

Venlige hilsner

Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her

Ris og ros til Anette: redaktionen@familiejournal.dk.

Tilmeld dig Familie Journals nyhedsbrev her
Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal, "Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker kage"