Man kan altså ikke vinde noget

Mandag, 21. juli 2014
af Redaktion
I denne uge har vi ryddet op på vores lager, og derfor følger der et krydsordshæfte med dit blad, som du måske ikke synes passer helt med årstiden... I bladet kan du bl.a. læse om Anitha og Peder, der kæmpede i fire år inden det endelig lykkedes at få et barn. Du får også spændende opskrifter til sommerfrokosten og strikkeopskrifter på let og luftig strik.

Af chefredaktør Anette Kokholm

I denne uge har vi endnu en gang valgt at rydde op på vores lager, og det er derfor, der med bladet her følger et krydsordshæfte, som man normalt skal betale penge for at købe.

SE OGSÅ: Alle Familie Journals konkurrencer og deltag her >>

Sidste år gjorde vi det samme, og der havde vi fornøjelsen af at tale med en del af jer. For hæfterne er jo trykt for længe siden, og derfor står der i mange af dem, at man kan vinde penge, hvis man sender løsningen ind. Og det kan man altså ikke med disse her.

Til vores trofaste læsere

Nogle af jer vil måske også opleve, at jeres ekstra gave i denne uge har en lidt utidssvarende tone, forstået sådan, at hæftet måske oprindeligt er udgivet til påske eller i juletiden.

Og ja, det virker måske lidt upassende, men jeg håber, I vil have forståelse. Vi har valgt at give hæfterne bort til vores trofaste læsere, og det synes jeg egentlig selv, er bedre end bare at lade dem stå på lageret.

Det er sommerferie, og det er dejligt med et hæfte, hvor vores gode og udfordrende krydsord kan få tiden til at smuldre. For det er jo dét, ferie og sommer i Danmark handler om. Lidt mere uforpligtende, lidt mere afslappende.

God fornøjelse og venlig hilsen

Venlig hilsen

Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her

Ris og ros til Anette: redaktionen@familiejournal.dk.

Tilmeld dig Familie Journals nyhedsbrev her
Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal, "Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker kage"

Fine varer fra Familie Journals webshop