Når sætternissen er på spil...

Mandag, 2. juni 2014
af Redaktion
Med dit Familie Journal i denne uge får du tillægget Lynslank med 5:2. Du kan også læse om Else og Ejler, der fortæller, hvordan man holder liv i kærligheden gennem 50 år. Du kan også læse om Tina, der er transvestit. Du får naturligvis mange flere artikler, dejlige romaner, strikke- og madopskrifter i denne uges Familie Journal.

Af chefredaktør Anette Kokholm

For nogle uger siden havde vi på side 3 i bladet den fejlagtige besked, at der med bladet i den pågældende uge fulgte et dejligt slanketillæg.

SE OGSÅ: Alle Familie Journals konkurrencer og deltag her >>

Mange af vores læsere undrede sig, for med det blad, de sad med i hånden, fulgte et tillæg med opskrifter på sommertoppe og altså på ingen måde opskrifter på slankemad. Tak til de af jer, som ringede eller sendte en mail. Det er altid hyggeligt at høre fra jer, også selv om det er for at rette en fejl.

Klaus Kludder

For nogle år siden havde vi den samme Klaus Kludder-tegning tre gange i træk i bladet. Vi havde lige skiftet teknisk system, og selvom vi troede, at tegningen var skiftet ud, så blev den gamle altså ved med at dukke op i bladet.

Dengang sad jeg i telefonen det meste af dagen med læsere, der bare ville fortælle, at to gange var da fint, men da den kom tredje gang, så var det altså nok. Alle havde et smil i stemmen, og egentlig ringede de bare for at hjælpe os, ikke for at klage.

Det siger utrolig meget om læserne af dette blad.

Sjældent har jeg mødt så mange venlige og søde mennesker, som selv hvis de vil brokke sig lidt, alligevel har overskud til at skrive, at de har holdt bladet i mange år og er meget glade for det.

Så endnu en gang tak for snakken - og så skulle den altså være god nok. Der er et tillæg med dejlige slankeopskrifter med det her blad!

Venlig hilsen

Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her

Ris og ros til Anette: redaktionen@familiejournal.dk.

Tilmeld dig Familie Journals nyhedsbrev her
Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal, "Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker kage"