Nyt ansigt på Familie Journal

Mandag, 25. november 2013
af Redaktion
Med denne uges Familie Journal får du et hyggeligt juletillæg med håndarbejdsopskrifter på bl.a. adventskranse, dørkranse og dekorationer. I bladet kan du bl.a. læse om en dramatisk fødsel på Fyn, hvor en mekaniker måtte agere jordmoder. Du får også flot strik til de mindste og så står den på fristende lækkerier til hyggelige julestunder på madsiderne!

Af chefredaktør Anette Kokholm

I denne uge slår vi døren op for en ny ekspert i bladet. Hun hedder Lisa Bolting, og du kan møde hende på side 119. Lisa er diætist, og hun står for de sider i bladet, som vi har valgt at kalde "Det sunde liv".

SE OGSÅ: Alle Familie Journals konkurrencer og deltag her >>

Desværre er diabetes, for højt kolesteroltal og hjerte-kar-sygdomme noget, mange af os er nødt til at forholde os til. Nogle, fordi de selv er syge, andre, fordi de har et nært familiemedlem eller gode venner, der er ramt.

Gode og jordnære råd

Og hvad er det lige for noget mad, der er godt at servere for en diabetespatient?

Selv ved jeg godt, at jeg ikke skal diske op med kager, champagne eller andre søde sager, når min svigerfar kommer til middag. Men jeg vidste for eksempel ikke, at han ikke kan drikke en juleøl, fordi den også indeholder for meget sukker.

Det er den slags gode og jordnære råd, vi vil få på de nye sider. Og tilknyttet siderne har vi også et tilbud til dem, der gerne vil have endnu mere information og hjælp, nemlig personlig hjælp og vejledning på detsundeliv.dk.

Jeg håber, vores læsere får rigtig megen glæde af vores nye ekspert, som jeg hermed ønsker velkommen på holdet!

Mange hilsner

Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her

Ris og ros til Anette: redaktionen@familiejournal.dk.

Tilmeld dig Familie Journals nyhedsbrev her
Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal, "Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker kage"