Tilbage til 70'erne

Mandag, 9. september 2013
af Redaktion
I denne uges Familie Journal dykker vi ned i 70'er køkkenet
Familie Journal, der udkommer mandag 9. september 2013
Familie Journal, der udkommer mandag 9. september 2013

Af chefredaktør Anette Kokholm

I sidste uge handlede vores tillæg om mad fra 60'erne. I denne uge er turen kommet til 70'erne, og i næste uge er det ikke overraskende 80'ernes kødgryder, vi dykker ned i.

SE OGSÅ: Alle Familie Journals konkurrencer og deltag her >>

Da vi planlagde tillæggene, havde vi store smil på hele vejen rundt, for meget er måske glemt, men genkendelsens glæde var ikke til at tage fejl af.

Selv husker jeg rigtig mange opskrifter fra min barndom og tidlige ungdom. Vi spiste tunmousse og flødekartofler til min konfirmation, og når vi bagte, var det ofte coockies og cheesecakes.

Tidligere tiders spiseborde

Når man tager på rejse tilbage til tidligere tiders spiseborde, så er det sjovt at se, som vores rejselyst har smittet af på vores mad.

Græsk farsbrød, patéer, pærer belle Hélène, spagetti bolognaise... Mange af vores børn vokser op med Sydeuropas retter på tallerkenerne, og når de bliver voksne, vil deres børn måske have det samme forhold til min hjemmelavede pizza, som de har det med bedstemødrenes frikadeller. At de er det bedste, selvfølgelig!

Jeg vil ønske alle læsere en god rejse tilbage af mindernes vej, og så kan jeg heldigvis godt love, at opskrifterne i tillæggene holder helt til i dag.

Velbekomme og venlig hilsen

Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her

Ris og ros til Anette: redaktionen@familiejournal.dk.

Tilmeld dig Familie Journals nyhedsbrev her
Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal, "Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker kage"