Træk en gammel sweater på...

Mandag, 28. april 2014
af Redaktion
Med dit Familie Journal i denne uge får du et nyt dansktop-tillæg, der er fyldt med hyggelig læsning. I denne uge kan du også læse om en mor og hendes datter, der tilsammen har tabt 116 kilo. Du får naturligvis mange flere artikler, flotte strikkeopskrifter og lækre madopskifter i denne uges Familie Journal.

Af chefredaktør Anette Kokholm

Hvis der var nogen, der sagde dansktop til mig for nogle år siden, så var jeg straks tilbage i min barndom, hvor Jørn Hjortings bløde stemme præsenterede hit efter hit inde i radioen, mens min mor og vi to døtre skrålede med og havde det herligt. Mindet ledsages også af duften af Ajax, for i min erindring var det altid Dansktoppen, der var lydside til den ugentlige rengøring.

SE OGSÅ: Alle Familie Journals konkurrencer og deltag her >>

I de seneste år har jeg imidlertid haft den glæde at opleve dansktop som genre med helt nye ører. For efterhånden, som vi her på Familie Journal har rykket os tættere på dansktopscenen, har jeg været til en del arrangementer, hvor den glade musik har været i centrum. Jeg har endda trykket hånd med både Jørn Hjorting selv og med nogle af de kunstnere, der fyldte mit barndomshjem. Det var faktisk en stor oplevelse for mig!Trukket ind på sporet igen

Det sjove er, at hvor jeg egentlig selv i lang tid definerede mig som sådan én, der var til pop, rock og soul og fuldstændig havde afskrevet dansktoppen som min musik, så blev jeg langsomt trukket ind på sporet igen.

Kodeordet er humør og livsglæde. Det er selvfølgelig også den gode melodi, den enkle, der er nem at nynne med på. Men først og fremmest er det stemningen og de glade mennesker, der befolker det her univers.

God læselyst med vores ekstra blad i denne uge.

Venlige hilsner

Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her

Ris og ros til Anette: redaktionen@familiejournal.dk.

Tilmeld dig Familie Journals nyhedsbrev her
Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal, "Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker kage"