Ugens blad: Det store påskebord

Mandag, 14. marts 2016
af redaktionen
Med denne uges Familie Journal følger et tillæg med opskrifter på koldt, lunt og sødt til påskebordet.

Vil du have abonnement på Familie Journal?
Klik her, for at se de aktuelle abonnementstil
bud >>

I teorien burde Sabine ikke kunne få børn

29-årige Sabine Witt Eriksen er født med Turner Syndrom og har i mange år ment, at hun ikke ville kunne få børn uden hjælp. Og da hun blev undersøgt af lægerne efter fødslen, var det faktisk svært for dem at forklare, hvordan hun overhovedet havde været i stand til at blive gravid.

Martin blev reddet efter hjertestop

Det burde ikke kunne ske. Martin Petersen i Birkerød er en sportsmand, der hverken ryger eller drikker – alligevel fik han en dag et hjertestop på vej hjem fra arbejde. Kun takket være Thomas, der tilfældigt kom forbi, fik Elene og drengene lov til at beholde deres mand og far.

Skønne opskrifter til påske

Skal du holde årets påskefrokost? I denne uges tillæg får du 13 lækre påskeopskrifter på koldt, lunt og sødt.

Tip: I bunden af denne side finder du mere inspiration til påsken.

Familie Journal nr. 11 er på gaden d. 14. marts 2016.

Chefredaktøren fortæller...

Jeg mistede desværre min mormor meget tidligt, men heldigvis både for mig og for min på det tidspunkt meget unge mor havde vi min farmor.

Født i Esbjerg i meget små kår, hvor hun voksede sig smuk og giftefærdig og mødte min farfar, der var sendt på porten af en ond stedmor i det nordlige Jylland. Da jeg blev født, havde de tre voksne sønner og drev en restauration på Bornholm.

Min farmor havde et lyst sind og var kærlig og favnende. Så for hende var det naturligt at tage sine børnebørn på ferie i ugevis, så min tidlige barndoms somre foregik der i Alminingen.

SE OGSÅ: Alle Familie Journals konkurrencer og deltag her >>

Når jeg træder ind i en ældre restaurant, sender duften og atmosfæren mig – bang – tilbage til farmors køkken på restaurationen Bolsterbjerg, hvor jeg hang i hendes skørter, mens hun rørte i gryderne.

I denne uge har vi her på redaktionen kaldt vores tillæg for farmors påskebord, og I kan godt begynde at glæde jer. Selv mindes jeg med glæde alle de påskefrokoster, jeg har spist hos min farmor, der også gerne lavede mad privat til de store fester i den store familie.

I de senere år har ordet ”mormor” sneget sig ind mange steder, når man har skulle beskrive noget hyggeligt. Det er det bestemt også. Men farmor er nu heller ikke så ringe ...

Velbekomme!

Vil du have fingrene i Familie Journal med det samme?

Du kan downloade og læse Familie Journal på din Ipad.
Det er helt enkelt at komme i gang:

1. Du går ind på AppStore på din Ipad.
2. Du skriver Familie Journal i søgefeltet i højre hjørne.
3. Du trykker på søgeknappen på dit tastatur.
4. Du installerer dit ugeblad.

Påskehåndarbejde