Ugens blad: Få en særudgave af Maries ideer

Mandag, 7. marts 2016
af redaktionen
Med denne uges Familie Journal følger en særudgave af vores håndarbejdsmagasin Maries ideer. Glæd dig til inspirerende smagsprøver fra tidligere udgaver af magasinet.

Vil du have abonnement på Familie Journal?
Klik her, for at se de aktuelle abonnementstil
bud >>

Vores lille søn har lært os så meget

Familien i Grindsted ved det godt: De skabte selv nogle livsvilkår, der pressede dem som nye forældre, og det reagerede deres lille søn på. I dag vil de gerne anbefale de forældrekurser, der kom til at betyde så meget for dem i deres liv.

Vi kan hypnotiseres til alt

Hele livet har Jan interesseret sig glødende for den menneskelige psyke og forestillingsevne, og allerede som 14-årig evnede han at få folk til at tro på det mest utrolige.

Til Dig fra Marie

I denne uge følger der en særudgave af Maries ideer med dit Familie Journal. I særudgaven viser vi smagsprøver fra tidligere udgaver af magasinet Maries ideer, der udkommer seks gange om året. I magasinet finder du masser af ideer til tøj og ting, du kan lave til dig selv, børnene og hjemmet.

Familie Journal nr. 10 er på gaden d. 7. marts 2016.

Chefredaktøren fortæller...

I løbet af det sidste halve år har vi her på Familie Journal haft den store glæde at hilse på mange af jer på de to håndarbejdsmesser, hvor vi har haft en stand. Først i Fredericia og sidst i Rødovre.

Og uanset hvad, så må man da bare konstatere, at mange af vores læsere er glade for håndarbejde. Selvfølgelig er det ikke så underligt at møde håndarbejdsfans til en håndarbejdsmesse, men alligevel!

Derfor har vi endnu en gang besluttet at forære jer en smagsprøve på magasinet Maries Ideer. Måske er der nogen af jer, der ikke kender det, og det er da synd, synes vi.

SE OGSÅ: Alle Familie Journals konkurrencer og deltag her >>

Maries Ideer opstod, fordi vores håndarbejdsredaktør (Anne-)Marie virkelig er sprængfuld af idéer. Det var hende, der kom med forslaget om at lave et magasin, som gik hele vejen. Håndarbejdsvejen.

Familie Journal er ikke og skal heller ikke være et håndarbejdsblad. Det gode ved denne udgivelse er mangfoldigheden. Vi skriver om mad, om have, antik og om mennesker – både i artikler og i romaner. Vi har krydsord og tv-blad og noget for enhver smag.

Og så har vi også Maries Ideer med i denne uge.

Rigtig god fornøjelse.

Vil du have fingrene i Familie Journal med det samme?

Du kan downloade og læse Familie Journal på din Ipad.
Det er helt enkelt at komme i gang:

1. Du går ind på AppStore på din Ipad.
2. Du skriver Familie Journal i søgefeltet i højre hjørne.
3. Du trykker på søgeknappen på dit tastatur.
4. Du installerer dit ugeblad.