Ugens blad: ”Må vi få en is?”-spørgsmålet

Mandag, 13. juli 2015
af redaktionen
Med dit Familie Journal i denne uge får du masser af nemme opskrifter på hjemmelavet is

I denne uges Familie Journal kan du læse om Pernille, som blev ramt af sclerose som 5-årig. Kørestol, et støbt korset, lammelser i benene og ingen hørelse samt nedsat syn var den lille piges hverdag og dystre udsigt. Lige indtil hun fik sin egen hest, og en helt ny verden åbnede sig.

Du kan også læse om Ditlev, som kun var 3 uger gammel, da hans forældre spurgte drengens faster, Tina, om hun måske villle have deres nyfødte dreng. Tina sagde ja, og siden har hun været mor for en dreng, der ikke er som andre børn.

Og så kan du glæde dig til masser af lækre og nemme opskrifter på is.

Chefredaktøren fortæller...

For ikke så længe siden – sådan føles det i hvert fald – havde jeg fem hjemmeboende børn. Det var en herlig tid med masser af liv og larm, men også en dyr tid.

For hver eneste gang vi skulle noget, skulle vi gange det med fem. Hvor andre familier rejste på charterture eller tog glade afsted i Tivoli eller besøgte forlystelsesparker rundt i landet, så var vi lidt mere tilbageholdende.

For hver gang vi skulle betale indgang, spise en pølse, drikke en sodavand eller give en is, så blev det en formue. Nød lærer nøgen kvinde mange ting. En af dem er, at man skal have en meget stor madpakke med til stort set alle udflugter, at køletasken skal være let at bære, fordi den bliver tung helt af sig selv med juicebrikker og vandflasker, og at man skal vælge sine kampe.

Således har det altid været isen, der vandt hos os. ”Må vi få en is?”-spørgsmålet blev altid besvaret med et ja. Altså kun én gang pr. udflugt, men det kunne såmænd også løbe op.

I denne uge har vi et tillæg med bladet, hvor vi giver gode instruktioner og inspiration til de hjemmelavede is. Is er på en eller anden måde bare sommerens hyggeligste spise.

Og det er da stort at kunne svare ja til ”må vi få en is?”-spørgsmålet ved at trække sine hjemmelavede fristelser ud af fryseren.

Velbekomme og venlige hilsner

Vil du med på Lavkarbo-rejse?

Ris og ros til bladet: redaktionen@familiejournal.dk.

Vil du have fingrene i Familie Journal med det samme?

Du kan downloade og læse Familie Journal på din Ipad.
Det er helt enkelt at komme i gang:

1. Du går ind på AppStore på din Ipad.
2. Du skriver Familie Journal i søgefeltet i højre hjørne.
3. Du trykker på søgeknappen på dit tastatur.
4. Du installerer dit ugeblad.

Download Familie Journal på AppStore her >>

God fornøjelse!

Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal, "Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker kage"

Vil du af med de overflødige kilo? På slankeklubben.dk har vi samlet guides, kostplaner og opskrifter til nogle af tidens populæreste kure.