Ugens blad: Tab dig med helt nye LCHF-opskrifter

Mandag, 4. januar 2016
af redaktionen
Glæd dig til 36 sider med lækre LCHF-opskrifter på morgenmad og frokost

Vil du have abonnement på Familie Journal?
Klik her, for at se de aktuelle abonnementstilbud >>

Jeg er gift med min frisørsalon

Martas frisørsalon Guldsaksen er ikke bare en klippestue. Den er værested for unge som gamle. Og uanset i hvilken tilstand de møder den lille, polskfødte frisør, tager hun imod dem alle med en mors omsorg og en venindes stærke skuldre. Selv bærer hun rundt på en kærlighed, der endte så ulykkeligt, at den aldrig blev glemt.

Vi passer godt på hinanden

Kirsten og Bent, som har kendt hinanden i ungdommen, har begge haft et godt ægteskab og deler også den skæbne at have mistet deres ægtefæller. Da de mødtes igen, blomstrede romantikken op, og nu nyder de livet sammen.

Hip hip hurra

På torsdag fylder Familie Journal 139 år. Det fejrer vi med et rigtig fødselsdagsbord med boller, varm chokolade, kringle og selvfølgelig en lækker lagkage.

Nye LCHF-opskrifter

I denne uge får du 36 sider med nye LCHF-opskrifter samt tips og råd til, hvordan du holder kuren.

Vil du med til Dansktop Prisen 2016?

Chefredaktøren fortæller...

Her står jeg med favnen fuld af de smukkeste roser, og det er jo, fordi vi på Familie Journal netop i denne uge kan fejre vores 139-års fødselsdag. Så mange roser er for overvældende, selv for en så vidtfavnende ”dame” som Familie Journal – jeg nøjes med 19!

SE OGSÅ: Alle Familie Journals konkurrencer og deltag her >>

Nitten røde roser, der samtidig er titlen på Torben Nielsens danske krimi-klassiker. Husker du den nervepirrende historie om en ung mands vanvittige hævn, da hans kæreste dræbes af en spritbilist? Romanen blev kåret som årets krimi, da den udkom i 1973, og den blev siden filmatiseret med blandt andre Poul Reichhardt og Henning Jensen i hovedrollerne. Nu har vi håndplukket ”Nitten røde roser” som den første bog i en helt ny serie. Favorit Bøger hedder den, og disse bøger kan købes i dit supermarked, hvor de står ved kassen sammen med det ugeblad, du plejer at købe. Og lige om lidt, når jeg har båret den sidste kasse julepynt væk, vil jeg gå i gang med mit eget eksemplar. Overstået er den hæsblæsende juletid, og det kan føles lidt vemodigt. Men nu vil jeg glæde mig over, at der her i de første dage af det nye år er tid til en god bog.

God læselyst

Vil du have fingrene i Familie Journal med det samme?

Du kan downloade og læse Familie Journal på din Ipad.
Det er helt enkelt at komme i gang:

1. Du går ind på AppStore på din Ipad.
2. Du skriver Familie Journal i søgefeltet i højre hjørne.
3. Du trykker på søgeknappen på dit tastatur.
4. Du installerer dit ugeblad.