Vores lille perle

Mandag, 16. juli 2012
af Redaktion
Anette glæder til sig sommerhusferie med familie og venner, hvor hun vil byde på noget af maden fra denne uges tillæg Nem gæstemad udenfor
Familie Journal, der udkommer mandag 16. juli 2012
Familie Journal, der udkommer mandag 16. juli 2012

Af chefredaktør Anette Kokholm

Sidste år var sommeren noget helt særligt for mig, for det var den første sommer i vores nye sommerhus.
Skidt med at det regnede hele ferien, skidt med at vi langt fra var færdige med at male og ordne, det var bare så dejligt at være der.
Det var egentlig her, idéen til denne uges tillæg opstod. For nem gæstemad, det fik jeg i hvert fald brug for! Vi havde gæster stort set hver eneste dag, for venner og familie ville gerne se den lille perle, og når de nu var der, kunne de lige så godt blive et par dage.

Lange aftener på terrassen
Sådan bliver det ikke helt i år, kan jeg så fortælle, for vi skal også have ferie og bare have lov til at daske rundt for os selv.
Og så har der selvfølgelig alligevel sneget sig nogle gæster ind, og heldigvis, for jeg elsker at have gæster. Og jeg nyder at lave mad til dem og helst også sammen med dem, for så er det hele lidt mere afslappet.
Så jeg glæder mig til nogle lange aftener på terrassen med dejlig mad og godt selskab!

Venlige hilsner

Her får du masser af inspiration til grill-maden

Meld dig ind i Familie Journals Slankleklub her

Ris og ros til Anette: Skriv her

Tilmeld dig Familie Journals nyhedsbrev her
Vil du være Facebook- venner med os på Familie Journal, "Jeg elsker at strikke" og "Jeg elsker dessert" og "Jeg elsker mor"