Æblemuffins
Opskrift på æblemuffins
(12-16 stk.)
½ dl olie
¾ dl kærnemælk
140 g sukker
75 g brun farin el. rørsukker
2 æg
50 g hasselnødder
180 g hvedemel
½ tsk. stødt kardemomme
½ spsk. stødt kanel
1½ tsk. bagepulver
400 g æbler
Populære madopskrifter på familiejournal.dk
Nem aftensmad på 15-20 minutter Chokolade-nøddekageSådan laver du æblemuffins
Rør olie, kærnemælk og de to slags sukker sammen med æggene og tilsæt de hakkede hasselnødder.
Bland mel, krydderier, salt og bagepulver og rør det i mælkemassen. Befri æbler for kernehuse, men lad skrællen blive på, skær i små tern og vend dem i dejen.
Kom dejen i muffinsforme og bag dem ved 180º i ca. 25 min.
Psst! Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Familie Journals shop!
Kun 20,- per stk.