Baileys-is

Læsernes bedste opskrift kommer i denne uge fra Inge-Lise Andersens, Dronninglund. Se Inge-Lises skønne opskrift på Baileys-is her
Af
af Inge-Lise Andersen, foto: Carina Krüger

Opskrift på Baileys-is

(10 pers)

2 l vaniljeis
30 makroner
2 dl Baileys (eller Cocio til børnene)
200 g god mørk chokolade
2 dl piskefløde
Jordbær eller hindbær

Knus makronerne, hæld Baileys over og lad dem trække 30 min. Tag isen ud af fryseren og lad den blive blød. Hak chokoladen, tag lidt fra til pynt og vend resten i isen.

Kom halvdelen af isen i en springform og fordel makronerne over. Kom resten af isen over makronerne og stil den i fryseren, til den har sat sig.

Pisk fløden til skum, anret isen med flødeskum, bær og hakket chokolade.

Flere opskrifter på hjemmelavet is

Flere isdesserter

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.