Bistiksandkage
125 g smør
125 g sukker
2 æg
250 g mel
2 tsk. bagepulver
1¼ dl mælk
80 g smør
80 g brun farin
2 spsk. mælk
80 g havregryn
Rør smør og sukker hvidt og del æggene i blommer og hvider. Rør æggeblommerne i smørret et ad gangen. Bland mel og bagepulver og rør det i skiftevis med mælken. Pisk hviderne stive og vend dem i dejen. Hæld dejen i en smurt 24 cm springform og bag den ved 200° i 25 min. Varm smør, farin og mælk op til det er smeltet sammen og vend havregrynene i. Kom fyldet over kagen og bag den i yderligere 10 min.
Bageopskrift: Inge Elmstrøm
SMUKKE TALLERKENER
Dekorative keramiske tallerkener i flotte pastelfarver.
Den rillede tallerken fås i shoppen for 39 kr... (link fjernet)
Find flere opskrifter her...
Appelsinkage med jordbær
Italiensk kage med rabarberkompot
Kiwitærte
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)