Chokolade-muffins med After Eight og mandelflager
Her får du opskriften på en omgang store muffins med chokolade og After Eight på toppen. Kagerne smager skønt og lækkert af chokolade.
Af
af Tina Gustafsson og Malin Carlsson

30 min
10 stk
Chokolade-muffins
80 g chokolade med mindst 70% kakao
Ca. 200 g hvedemel
85 g sukker
1 spsk. vaniljesukker
¾ dl kakao
2 tsk. bagepulver
½ tsk. natron
1 nip salt
2 æg
3 spsk. flydende margarine
1½ dl mælk
Pynt
10 store After Eight
Mandelflager
Fremgangsmåde
- Hak chokoladen groft.
- Bland de øvrige tørre ingredienser sammen.
- Rør æg, margarine og mælk sammen.
- Rør æggeblandingen i melblandingen og rør hurtigt sammen til en jævn dej.
- Vend den hakkede chokolade i.
- Fordel dejen i ca. 10 muffinsforme og bag dem ved 175° i ca. 20 min.
- Læg en After Eight på hver muffins, lige når de kommer ud af ovnen.
- Drys med lidt hakkede mandelspåner, når chokoladen er smeltet.

Dessert & Kage
Hjemmelavet After Eight-roulade med cremet pebermynte-fyld

Dessert & Kage