Chokolademuffins med flødeskum

Haps! Disse chokolademuffins er da bare lige til at sætte tænderne i. Med piskefløde og nougat på toppen er de næsten uimodståelige...
Af
Af All Over Media.

Ingredienser til chokolademuffins:

(Ca. 15 stk.)

175 g smør
100 g mørk chokolade
2 æg
2 ½ dl sukker
2 tsk. vaniljesukker
Et nip salt
Ca. 90 g hvedemel

Pynt:
2 dl piskefløde
Nougat

Prøv også: Muffins med Nutella-frosting

Fremgangsmåde:

Smelt smørret.
Hak chokoladen og rør den ud i det smeltede smør.
Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps.
Bland vaniljesukker, salt, mel og chokoladeblandingen og vend det i æggesnapsen.
Fordel dejen i muffinsformene, de skal fyldes ¾ op med dej.
Bag dem ved 200° nederst i ovnen i ca. 18 min. Afkøl kagerne på rist.
Servér muffinsene med flødeskum og høvlet nougat.

Se også: Hasselnødde-kaffekage

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.