Chokolademuffins med flødeskum

Haps! Disse chokolademuffins er da bare lige til at sætte tænderne i. Med piskefløde og nougat på toppen er de næsten uimodståelige...
Af
Af: Af All Over Media.
Annonce

Ingredienser til chokolademuffins:

(Ca. 15 stk.)

175 g smør
100 g mørk chokolade
2 æg
2 ½ dl sukker
2 tsk. vaniljesukker
Et nip salt
Ca. 90 g hvedemel

Pynt:
2 dl piskefløde
Nougat

Prøv også: Muffins med Nutella-frosting

Fremgangsmåde:

Smelt smørret.
Hak chokoladen og rør den ud i det smeltede smør.
Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps.
Bland vaniljesukker, salt, mel og chokoladeblandingen og vend det i æggesnapsen.
Fordel dejen i muffinsformene, de skal fyldes ¾ op med dej.
Bag dem ved 200° nederst i ovnen i ca. 18 min. Afkøl kagerne på rist.
Servér muffinsene med flødeskum og høvlet nougat.

Se også: Hasselnødde-kaffekage

Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.