Fyldte dessert-pandekager

Pandekager fyldt med æbler og orangemarmelade
Af
af Redaktion
Fyldte dessert-pandekager med orangemarmelade og hakkede mandler

Opskrift på fyldte dessert-pandekager

(8 stk.)

2 æg
2 spsk. sukker
1 dl iskoldt vand
65 g mel
2 dl kold mælk
3 spsk. smeltet smør
Lidt smør til bagning

Fyld
2 æbler
10 g smør
3 spsk. orangemarmelade

Drys
Sukker
Hakkede mandler

Tilbehør
Flødeskum eller is

Pisk æggene godt med sukker og det iskolde vand. Tilsæt melet og rør blandingen så jævn som muligt. Pisk lidt efter lidt den kolde mælk i og til sidst det afkølede smør. Bag 8 pandekager.
Skræl æblerne og skær dem i smalle både. Varm æbler, smør og orangemarmelade i en gryde ca. 5 min. ved svag varme under låg, til æblerne er bløde. Læg en klat fyld på hver pandekage og fold dem sammen.
Drys sukker og mandler på og gratinér i ovnen ved 225° 4-5 min.

Opskrift: Anne Skovgaard-Petersen

Prøv også disse skønne pandekager med kakao!

JEG ELSKER DESSERT

Er du også vild med dessert? Så vær med i Familie Journals dessertfællesskab på Facebook. Se mere her

Find flere opskrifter her...
Pærer i mynteskum
Verdens bedste vafler
Æbler i papillotte

Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.