Grillede skumfiduser med hindbærsorbet og friske hindbær

Søde skumfiduser der varmes over grillen
Af
af Redaktion

(6 pers.)

18 skumfiduser (det er dem, som på engelsk hedder marshmallows)
500 g hindbær
150 g sukker
Rester af kul eller briketter

300 g hindbær og 150 g sukker koges sammen og afkøles og fryses (evt. på ismaskine) til en kraftig sorbet. Når man har stegt kød eller fisk, er det oplagt at afrunde med skumfiduser på spyd der holdes i passende afstand over gløderne, til de er svagt lysebrune. Serveres lune med iskold sorbet og friske hindbær.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen



Find flere desserter her...
Jordbær i rosa gelé
Sprøde dukkelagkager
Mandelkys med jordbær

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.