Guldstykker
Ingredienser til guldstykker
50 g smør
½ dl mørk sirup
40 g sukker
100 g mørk chokolade
50 g rosiner
3 riskiks
40 g hakkede cashewnødder
Guldstøv til pynt
Sådan gør du
Kom smør, sirup og sukker i en gryde og varm langsomt op. Lad blandingen koge i 2 min. under omrøring og tag den af varmen. Hak chokoladen og bræk riskiksene i små stykker. Kom chokolade og riskiks i sukkerblandingen sammen med rosiner og cashewnødder. Rør blandingen godt igennem og sæt den i små klatter på en plade beklædt med bagepapir. Drys med guldstøv og stil dem koldt, til de har sat sig.
ER DU OGSÅ JULEENTUSIAST?
Vil du have juleopskrifter, kreative dekorationer, tips og gode gaveidéer - eller vil du dele dine tips? Besøg vores hyggelige julefællesskab på Facebook
Opskrift: Kristina Marckmann
Prøv også...
Hjerter af honning
Gammeldags juleknas
I gang med julekonfekten
Skal du i gang med julens knas og konfekt, finder du her masser af gode opskrifter, der får dig godt i gang...