Opskrifter

Julekager

Lørdag, 17. november 2012af Redaktion
Smagen af jul og hygge samlet i en sød, lille kage

Ingredienser til julekager

(12 stk.)

2 æg
160 g sukker
200 g mel
1 tsk. bagepulver
1½ tsk. kanel
1½ dl fløde
50 g marcipan
½ usprøjtet appelsin
50 g hakkede hasselnødder
100 g flormelis
1 tsk. kanel
1 spsk. appelsinsaft
Sukkerkrymmel el. julesukker

Sådan gør du
Pisk æg og sukker skummende og bland mel, bagepulver og kanel. Rør melblandingen i æggesnapsen skiftevis med fløden. Riv marcipanen groft og appelsinskallen fint og vend det i dejen sammen med nødderne. Kom dejen i 12 kageforme, bag dem ved 200° i 20 min. og lad dem afkøle. Rør flormelis, kanel og appelsinsaft sammen til en tyk glasur og dekorér kagerne med glasuren og sukkerkrymmel.

Opskrift: Kristina Marckmann

I gang med julekonfekten

Skal du i gang med julens knas og konfekt, finder du her masser af gode opskrifter, der får dig godt i gang...

Lav konfekt og knas til jul