Linser med rom og creme
Ingredienser til linser med rom og creme
(20-25 stk.)
4 dl letmælk
1 brev Dr. Oetker Bagestabil KageCreme
500 g butterdej
Pynt
125 g flormelis
1 spsk. varmt vand
2 tsk. Dr. Oetker Romaroma
Ribsgelé
Fremgangsmåde
Pisk cremepulveret i mælken, pisk cremen 1 min. og stil den i køleskabet i ca. 20 min. Rul butterdejen ud og udstik med et glas kager på ca. 9-10 cm. Læg en skefuld creme på hver kage og læg dem i smurte linse- el. muffinsforme. Bag kagerne midt i ovnen ved 200° i 15-20 min., til de er gyldenbrune. Afkøl kagerne på en bagerist. Rør en glasur af flormelis, vand og romaroma og pynt kagerne med den. Læg en skefuld gelé i midten af hver kage.
JEG ELSKER KAGE
Er du også vild med kage? Så vær med i Familie Journals kagefællesskab på facebook.
Se mere her
Tip: Hvis du ikke har linseforme, kan du sagtens bruge muffinsforme af papir - sæt evt. to stk. sammen, så holder de bedre formen.
Bageopskrift: Dr. Oetker
Find flere opskrifter her...
Hindbærsnitter
Linser og medaljer
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)