Lones kokoskage

Læsernes bedste opskrift kommer i denne uge fra Lone Katrine Jensen, 2820 Gentofte. Se hendes opskrift på kokoskage her
Af
af Redaktionen

Ingredienser til kokoskage

150 g smør
250 g sukker
2 æg
125 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
2 tsk. vaniljesukker
4 spsk. kokosmel
1 dl kogende vand

Glasur
Kakao
Flormelis
Vand

Fremgangsmåde til kokoskage

Smelt smørret, rør sukkeret i og pisk æggene i et ad gangen. Bland mel, bagepulver, vaniljesukker og kokosmel og rør det i æggemassen. Rør dejen godt igennem og tilsæt vandet lidt ad gangen. Kom dejen i en smurt sandkageform og bag kagen ved 175° i 50 min. Rør glasuren og pynt den afkølede kage med den.

Bageopskrift: Lone Katrine Jensen

Kager i bradepande

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.