Opskrifter
Marcipan-roulade med hindbærtrøffel og nøddetopping
Søndag, 5. december 2010Opdateret 13. juniaf Helle Brønnum Carlsen
Når julen står for døren, så gør lysten til konfekt det også gerne. Herunder finder du vores opskrift på marcipan-roulade med hindbærtrøffel.

15 min
1 stk
Marcipan-roulade med hindbærtrøffel
400 g marcipan
100 g lys chokolade
½ dl purerede hindbær (fra frost)
½ dl sukker
25 g usaltet smør
Pynt
150 g mørk chokolade
Nødder
Guldstøv
Fremgangsmåde
- Start med at blende hindbærrene og kom sukker i. Bring dem i kog og hak den lyse chokolade fint.
- Rør det forsigtigt sammen, så den varme masse kan smelte chokoladen, uden at opvarme den mere end højst nødvendigt (hastige små omrøringer).
- Rør smørret i, så det også smelter.
- Rul marcipanen ud til et rektangel på 15 x 20 cm og smør hindbærfyldet på.
- Rul til en roulade. Stil koldt.
- Overtræk med tempereret mørk chokolade, lav striber med den lyse og drys med nødder og guldstøv.

Dessert & Kage
Lækker nøddekage-konfekt med tranebær og kakao

Hjemmebag
10 lækre slags konfekt og småkager til julen