Marcipan-roulade med hindbærtrøffel og nøddetopping
Når julen står for døren, så gør lysten til konfekt det også gerne. Herunder finder du vores opskrift på marcipan-roulade med hindbærtrøffel.
Af
af Helle Brønnum Carlsen

15 min
1 stk
Marcipan-roulade med hindbærtrøffel
400 g marcipan
100 g lys chokolade
½ dl purerede hindbær (fra frost)
½ dl sukker
25 g usaltet smør
Pynt
150 g mørk chokolade
Nødder
Guldstøv
Fremgangsmåde
- Start med at blende hindbærrene og kom sukker i. Bring dem i kog og hak den lyse chokolade fint.
- Rør det forsigtigt sammen, så den varme masse kan smelte chokoladen, uden at opvarme den mere end højst nødvendigt (hastige små omrøringer).
- Rør smørret i, så det også smelter.
- Rul marcipanen ud til et rektangel på 15 x 20 cm og smør hindbærfyldet på.
- Rul til en roulade. Stil koldt.
- Overtræk med tempereret mørk chokolade, lav striber med den lyse og drys med nødder og guldstøv.

Dessert & Kage
Lækker nøddekage-konfekt med tranebær og kakao

Hjemmebag