Opskrift på tre slags julemandler

Denne opskrift på tre forskellige slags julemandler er både let at lave, dekorativ og så smager julemandlerne dejligt.
Af
af Kristina Markmann og Hanne Wind-Hansen, foto Carina Krüger

Ingredienser:

100 g hvid chokolade

100 g mandler

1 spsk. lakridspulver

2 spsk. hindbærstøv

1 spsk. kakao

Ingen jul uden honninghjerter. Prøv denne lækre opskrift på honninghjerterne

Sådan laver du tre forskellige slags julemandler:

Hak chokoladen, smelt den over vandbad og vend mandlerne i.

Fordel mandlerne på en plade med bagepapir.

Drys med henholdsvis lakridspulver, hindbærstøv og kakao.

Sæt mandlerne køligt, til chokoladen har sat sig helt og læg dem i lufttæt æske.

Skønne småkager

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.