Små marcipanbrød til jul

Ved at lave denne opskrift får du tre forskellige slags marcipanbrød med henholdsvis abrikos, tranebær og figner. Marcipanbrødene egner sig perfekt som små godter til jul.
Af
Af Kristina Marckmann og Hanne Wind-Hansen. Foto: Carina Krüger.
Små marcipanbrød til jul

Ingredienser til marcipanbrød til jul:

50 g tørrede abrikoser
2 spsk. whisky
50 g tranebær
2 spsk. cognac
50 g figner
2 spsk. rom
300 g marcipan
150 g mørk chokolade (70% kakaoindhold)

Prøv også: Opskrift på julens klassiske marcipanbrød

Fremgangsmåde:

Tag et par abrikoser fra til pynt, hak resten fint og lad dem trække natten over med whisky.
Tag lidt tranebær fra til pynt, hak resten fint og lad dem trække natten over med cognac.
Tag et par figner fra til pynt, hak resten fint og lad dem trække natten over med rom.
Del marcipanen i tre og ælt hver del med hver sin tørret frugt.
Rul marcipanmasserne til små brød og smelt chokoladen over vandbad.
Overtræk marcipanbrødene og pynt med tørret frugt.

Se også: Marcipanbrød med Baileys og pistacie

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.