Opskrift på champagnecocktail med citronsukkerkant
Vi elsker champagne, og det smager friskt og lækkert med de syrlige citroner og den søde sukkerkant.
Af
Af: Marion Smith

Forkæl dine gæster med lækre drinks og cocktails
Foto: Frederikke Heiberg
Annonce
10 min
4 personer
Champagnecocktail
3 dl friskpresset økologisk citronsaft
3-4 dl danskvand
1 flaske brut-champagne
4 spsk. sukker blandet med 1 spsk. knust frysetørret hindbær
Fremgangsmåde:
- Gnid glaskanterne let med en citronskive.
- Drys sukker ud på en stor tallerken, drys med frysetørret hindbær, vend godt rundt, så du har et fint lyserødt sukkerlag.
- Dryp glaskanterne i sukkerblandingen.
- Hæld citronsaft i glassene, derefter danskvand og top med iskold champagne.
Annonce








