Opskrift på hindbær-rosen-cocktail med champagne
Imponér gæsterne med denne dekadente cocktail med en kugle hjemmelavet hindbær-rosen-sorbet overhældt med rose-champagne.
Af
Af: Marion Smith

hindbær-rosen-cocktail med champagne - festlig og dekant cocktail
Foto: Marieke Verdenius
Annonce
10 min
1 personer
Hindbærsorbet med rosensirup
500 g frosne hindbær
120 g rosensirup
80 g vand
Ingredienser:
1 kugle hindbær-rosen-sorbet
Friske hindbær
Rosenblade
Rosé-champagne
Fremgangsmåde:
- Blend frosne hindbær og rosensirup til en puré. Rør lidt vand i.
- Passér puréen gennem en fin si, så kernerne sies fra.
- Kør puréen på en ismaskine, hæld den i en fryseegnet boks, og stil den på frys, til sorbeten er fast nok til, at den kan kugles op.
- Anret en kugle hindbær-rosen-sorbet i et glas. Pynt med friske hindbær og rosenblade.
- Top med rosé-champagne, og servér straks.
Tip: Hvis du ikke har en ismaskine, kan du hælde den flydende puré direkte i en fryseegnet beholder og røre i den med en ske en gang i timen i et par timer.
Annonce








