Opskrift på hindbær-rosen-cocktail med champagne

Imponér gæsterne med denne dekadente cocktail med en kugle hjemmelavet hindbær-rosen-sorbet overhældt med rose-champagne.
Af
Af: Marion Smith
Festlig rød drink i højt glas

hindbær-rosen-cocktail med champagne - festlig og dekant cocktail

Foto: Marieke Verdenius
Annonce
10 min
1 personer
Hindbærsorbet med rosensirup
500 g frosne hindbær
120 g rosensirup
80 g vand
Ingredienser:
1 kugle hindbær-rosen-sorbet
Friske hindbær
Rosenblade
Rosé-champagne

Fremgangsmåde:

  1. Blend frosne hindbær og rosensirup til en puré. Rør lidt vand i.
  2. Passér puréen gennem en fin si, så kernerne sies fra.
  3. Kør puréen på en ismaskine, hæld den i en fryseegnet boks, og stil den på frys, til sorbeten er fast nok til, at den kan kugles op.
  4. Anret en kugle hindbær-rosen-sorbet i et glas. Pynt med friske hindbær og rosenblade.
  5. Top med rosé-champagne, og servér straks.

Tip: Hvis du ikke har en ismaskine, kan du hælde den flydende puré direkte i en fryseegnet beholder og røre i den med en ske en gang i timen i et par timer.

Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.