Æbleconfit

Her er det perfekte match til ostebordets lidt skarpe blåskimmelost
Af
af Redaktion
Foto: Carina Krüger
Annonce

150 g sukker
1 vaniljestang
½ dl vand
2 spsk. citronsaft
½ dl amaretto
4 belle de boskoop-æbler

Bland sukker, den flækkede vaniljestang, vand, citronsaft og amaretto i en gryde og lad det koge op under låg, til sukkeret er smeltet. Skyl æblerne, fjern kernehusen og skær dem i både. Kom æblebådene i sukkerlagen og lad dem koge med i 5 min., til æblerne er møre, men ikke udkogte. Kom confiten på rengjorte, skoldede glas og luk til.

Madopskrift: Kristina Marckmann

DEN IDEELLE SPRINGFORM

En ideel springform til bagning og nedfrysning. Formen slipper let, er 100% tæt og bestandig overfor skrammer. Formen fås i shoppen for 269 kr. (link fjernet)

Find flere opskrifter her...
Peberfrugt-chili marmelade
Oliemarineret peber med ost
Riskugler med ost og skinke (link fjernet)









Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)

Annonce
Annonce

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.