Cannelloni med spinat og rejer
(3 pers.)
15 min. + 25 min. i ovnen
200 g friske lasagneplader (se tip)
200 g rejer
200 g hakket spinat
1 finthakket skalotteløg
1 dl hakket dild
200 g flødeost
1 dl reven parmesanost
1 æg
1 spsk. smør
2 spsk. mel
2 dl sødmælk
1 knsp. muskatnød
Salt og peber
Bland rejerne med spinat, løg og dild. Rør flødeosten med parmesan, æg, salt og peber og vend den i rejeblandingen. Skær lasagnepladen ud i 10 cm lange stykker og fordel fyldet herpå. Rul stykkerne sammen til rør og læg dem i et smurt ovnfast fad. Smelt smørret og rør melet i. Pisk mælken i lidt ad gangen til en glat sovs. Smag til med muskat, salt og peber. Hæld sovsen over cannellonirørene og bag dem ved 175° i 25 min. Server med salat og brød.
Opskrift: Kristina Miechels
Husker du klassikeren
Brændende kærlighed...