Opskrifter

Brændende kærlighed

Tirsdag, 14. oktober 2008af Redaktion
(4 pers.)30 min1½ kg kartofler1½ dl mælk1 spsk. smør1 tsk. saltPeber400 g flæsk i tern200 g bacon i tern5 store hakkede løgPersilleSkræl kartoflerne

(4 pers.)
30 min

1½ kg kartofler
1½ dl mælk
1 spsk. smør
1 tsk. salt
Peber
400 g flæsk i tern
200 g bacon i tern
5 store hakkede løg
Persille

Skræl kartoflerne og kog dem helt møre i usaltet vand. Steg flæsketern og bacontern gyldne på panden. Tilsæt løgene og lad dem stege med, til de tager farve. Hæld vandet fra kartoflerne, mos dem med mælk og smør og smag til med salt og peber. Drys mosen med flæske- og løgblandingen og persille og server med syltede rødbeder og groft rugbrød.

Opskrift: Kristina Miechels


Prøv også klassikeren
Forloren hare