Fiskelasagne
Opskrift på fiskelasagne
(3 pers.)
500 g torske- el. sejfilet
300 g frisk spinat
1 løg
1 fed hvidløg
4 ansjoser
½ citron
1 spsk. olie
5 dl bechamelsovs
250 g lasagneplader
2 spsk. rasp
Sådan laver du fiskelasagne
Populære madopskrifter på familiejournal.dk
Nem aftensmad på 15-20 minutter Chokolade-nøddekage 15 lækre opskrifter med svinemørbradSkær fiskefileterne i tynde strimler. Skyl spinaten og lad den dryppe af. Hak løg, hvidløg og ansjoser og svits dem i olien. Tilsæt spinat og revet skal og saft fra citronen. Smør et ildfast fad, læg bechamelsauce, lasagneplader, fiskefileter og spinatblanding lagvis, det øverste lag skal være bechamelsauce. Drys raspen over i et tyndt lag og bag lasagnen midterst i ovnen i ca. 40 min. ved 200°.