Kalveschnitzel med blomkålssalat
(2 pers.)
30 min.
½ blomkål
2 spsk. mandler
5-6 hakkede, tørrede abrikoser
1 spsk. finthakket persille
½ usprøjtet citron
2 spsk. olivenolie
Salt og peber
2 kalveschnitzler
1 spsk. mel
Salt og peber
Smør til stegning
Tilbehør
Kogte kartofler
JEG ELSKER MORMORMAD
Er du også vild med mormormad? Så vær med i Familie Journals mormormad-fællesskab på facebook.
Se mere her
Hak blomkålen fint i en blender og hak mandlerne groft. Bland blomkålen med mandler, abrikos og persille. Bland en dressing af citronsaft og skal, olie, salt og peber og vend den i. Vend schnitzlerne i mel blandet med salt og peber og steg dem ved middelhøj varme 4 min. på hver side.
Server schnitzlerne med blomkålssalaten og kogte kartofler.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Koteletter med marinerede gulerødder
Italienske krebinetter med urtekartofler
Krydret mørbradgryde
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)