Rodfrugtpizza
Opskrift på rodfrugtpizza
(4 pers.)
1 kg gulerødder
1 kg pastinakker
6 æg
1 bdt. basilikum
Salt og peber
1 glas rød pesto
2 kugler mozzarellaost
1 pk. chorizo
2 pk. parmaskinke/
serano
Skræl gulerødder og pastinakker og riv dem groft, evt. på et mandolinjern. Pisk æggene let. Kom de revne gulerødder, pastinakker, hakket basilikum, salt og peber i æggemassen lidt ad gangen og rør det godt rundt. Læg bagepapir på to plader og fordel massen i et tyndt lag, som var det en pizzabund. Bag bundene i ovnen ved 180º i ca. 30 min., til bundene er sammenhængende og stivnede. Smør rød pesto på bundene, læg
chorizo, mozarellaskiver og parmaskinke på. Sæt pizzaen tilbage i ovnen i 20 min. ved 200º.
Psst! Kunne du tænke dig at få fingrene i Familie Journals hæfter med lækre Lavkarbo-opskrifter? Køb dem som PDF i Familie Journals shop!
Kun 20,- per stk.