Få inspiration til ferien og vind en rejse til London

Torsdag, 9. marts 2017
af Karna Bunk, foto: Spies
Nu kan du læse hyggelige og inspirerende rejseartikler gratis på din telefon eller tablet - og få chancen for at vinde en storbyferie til London med Spies til en værdi af 6.000 kr.
RejsUd er en ny, dansk app med rejseartikler, som inspirerer til alle årets ferier.

Apps - til din smartphone og tablet - er efterhånden ikke til at komme udenom. Heller ikke, når ferien skal planlægges. Så hvis du, ligesom vi, savner inspiration til nye steder at tage hen på ferie, overrasker det nok ikke, at hjælpen kommer fra teknologiens verden.

RejsUd er en ny, dansk app med rejseartikler, som inspirerer til alle årets ferier.

RejsUd er en helt ny app, som indeholder et væld af hyggelige og inspirerende rejseartikler på dansk fra nogle af Danmarks dygtigste rejsejournalister.

I app'en kan du læse rejsejournalisternes egne fortællinger fra de bedste destinationer med sol og strand, krydstogtferierne, storbyrejserne og alt det midt imellem. Gå på opdagelse blandt guides til for eksempel prisvenlige ferier og ferier, hvor du får én på den kulturelle oplever.

Vind en storbyferie med SPIES

Når du henter RejsUd til din smartphone eller tablet, kan du fra app'en deltage i konkurrencen om en storbyferie for to til London med Spies til en værdi af 6.000 kr. – så kan sommerferien godt gå i gang!

Når du downloader RejsUd til din tablet eller smartphone, får du samtidigt mulighed for at deltage i konkurrencen om en storbyferie for to til London med Spies til en værdi af 5.000 kr.

Sådan downloader du app'en:

1. Gå ind i App Store eller Google Play fra din telefon eller tablet.

2. Skriv RejsUd i søgefeltet.

3. Tryk Hent og vent, mens app’en downloades.

4. Tryk på RejsUd-logoet, der er dukket op på din skærm. Nu åbnes RejsUd, og du kan gå på opdagelse i artiklerne eller deltage i konkurrencen.