Forår i luksuriøse Lissabon

Tirsdag, 15. december 2015
af Redaktionen, Foto: Kultur Rejser Europa
Storbyforkælelse, vingårdsbesøg og en luksusmiddag med panoramaudsigt. Fra det firestjernede hotel i byens absolutte centrum, kan foråret nydes med den charmerende hovedstad lige uden for hotellet.
Forår i Lissabon

Engang imellem er en storbyferie lige det pusterum, der er brug for – god tid til at snuse i forretninger og frihed til bare at kigge på storbyens spændende mylder. Uanset hvem du vælger at dele denne fantastiske oplevelse med, så indbyder den portugisiske hovedstad til at slentre i snoede gader, gøre en god handel, drikke kaff e og spise Pastel de Nata-kage.

På rejsen er inkluderet en vinsmagning samt en byvandring med dansktalende rejseleder i de charmerende, brostensbelagte kvarterer. Her får du en grundig introduktion til Lissabon, så hovedstaden senere kan udforskes på egen hånd. Rejselederen står desuden til rådighed under hele rejsen.

Lige i hjertet af byen ligger det fantastiske Hotel Mundial - kendt for sin skønne tagterrasse, sin fortrinlige restaurant og formidable panoramaudsigt over byen. Placeringen i Lissabons historiske centrum fås simpelthen ikke bedre og efter en interessant dag i Lissabons farverige gader indbyder hotellets skønne tagterrasse i den grad til en hvilepause med storslået udsigt.

Kunne du tænke dig at komme på tur til Lissabon?

Rejsen på 6 dage inkluderer:
• Fly og transport
• 5 nt. på Hotel Mundial 4*
• Morgenmad
• En luksusmiddag med vin
• Byvandring i Lissabon
• Vingårdsbesøg inkl. vinsmagning
• Dansktalende rejseleder

Pris fra: 5.495 kr.
Afrejse: 9. eller 16. marts 2016

Læs mere, eller bestil din rejse med Kultur Rejser Europa lige her!

Deltagere fra Jylland, Fyn og Bornholm opnår en brorabat på 250 kr. pr. person ved afrejse fra København.

Du kan også kontakte Kultur Rejser Europa på tlf: 88 33 62 46