Højt humør og nostalgi i Korsbæk

Tirsdag, 3. april 2018
3. april 2018 09:00:00 - af Karna Bunk-Jensen. Foto: NILLES og BAKKEN
I år fylder Matador 40 år, og serien er mere populær end nogensinde før. Korsbæk samler stadig danskerne - ikke blot foran skærmen, men også på Bakken, hvor Matador-byen går sin fjerde sæson i møde. Kør med rejseleder til Korsbæk og København på en rejse, der har masser af dansk kulturarv på programmet.
I år fylder Matador 40 år, og serien er mere populær end nogensinde. Korsbæk og alle byens indbyggere samler stadig danskerne - ikke blot hjemme i stuerne, men også på Bakken, hvor Matador-byen går sin fjerde sæson i møde.
- Jeg befaler, at du åbner døren med det samme, Misse! På balkonen står Lærer Andersen iført stribet pyjamas og klager sin nød til tilskuerne, der er stimlet sammen nedenfor, men lige meget hjælper det. Han er blevet låst ude på sin bryllupsnat, til stor moro for de forbipasserende. Og den slags optrin er slet ikke ualmindelige her i Korsbæk by, hvor historierne og karaktererne fra Matador lever videre gennem skuespillere og besøgende.
- Jeg befaler, at du åbner døren med det samme, Misse!  På balkonen står Lærer Andersen iført stribet pyjamas og klager sin nød til tilskuerne, der er stimlet sammen nedenfor, men lige meget hjælper det.
Skuespillere går rundt mellem de besøgende i Korsbæk på Bakken, og man kan hurtigt blive en del af forestillingen...

Misfornøjet Misse

Der er travlt i køkkenet hos familien Varnæs, hvor Laura og de andre kokkepiger huserer, og på Jernbanecaféen kan man få en øl med Grisehandleren og klappe hunden Kvik. Ovre på Postgaarden betror Misse Møhge sig til en udvalgt skare af frokostgæster. Ovenpå deres ægteskabelige skærmydsler forleden har Lærer Andersen nemlig pådraget sig en slem forkølelse. Og den i forvejen nervøst anlagte kvinde knuger sin broderede håndtaske tættere ind til sig, da en af gæsterne finder en mobiltelefon frem – for sådan nogle fandtes jo ikke på hendes tid.
Ovre på Postgaarden betror Misse Møhge sig til en udvalgt skare af frokostgæster. Ovenpå deres ægteskabelige skærmydsler forleden har Lærer Andersen nemlig pådraget sig en slem forkølelse. Og den i forvejen nervøst anlagte kvinde knuger sin broderede hånd
Vil du opleve Korsbæk i selskab af andre Matador-fans? Der er masser af dansk kulturarv på programmet, når NILLES kører til København på en tre-dages storbytur, som bl.a. inkluderer Korsbæk på Bakken med rejseleder.

Meget mere Matador

Som en fuldendt, lille købstad er Korsbæk på Bakken ikke kun en hyldest til tv-serien bag, men også et vindue til 1920’ernes og 1930’ernes Danmark. Gaderne, husene og interiøret er genskabt med øje for detaljerne, og Lise Nørgaard selv har været inde over alt fra husenes placering til kraven på stuepigernes uniform - og så er hun selvfølgelig redaktør på Korsbæk Tidende.
Et besøg i Korsbæk på Bakken er ren nostalgi. Kig indenfor i Lauras Køkken eller nyd en køl øl på Jernbane Restauranten - friskskænket af selveste Tjener Boldt!
Et besøg i Korsbæk på Bakken er ren nostalgi. Kig indenfor i Lauras Køkken eller nyd en køl øl på Jernbane Restauranten - friskskænket af selveste Tjener Boldt!
Busrejse til København og

Korsbæk på Bakken

Vil du opleve Korsbæk i selskab af andre Matador-fans? Der er masser af dansk kulturarv på programmet, når NILLES kører til København med rejseleder.
På tre dage ser vi hovedstadens nye og gamle vartegn, heriblandt Den Sorte Diamant, Christiansborg, Rosenborg Slot og Amalienborg Slot. Vi bor på et dejligt, 4-stjernet hotel i hjertet af København, og der bliver selvfølgelig også tid på egen hånd til mus
På tre dage ser vi hovedstadens nye og gamle vartegn, heriblandt Den Sorte Diamant, Christiansborg, Rosenborg Slot og Amalienborg Slot. Vi bor på et dejligt, 4-stjernet hotel i hjertet af København, og der bliver selvfølgelig også tid på egen hånd til museumsbesøg og indkøb på Strøget.
Rejsen inkluderer blandt andet: • 4-stjernet bus • 2 overnatninger i København • 2 x morgenmad • Forplejning på ud- og hjemrejse • 1 x frokost på Postgaarden • Rundvisning i Korsbæk • Byrundtur i København • Dansk rejseleder 3 dage fra 2.795 kr. pr. person Flere afrejser i juni, juli og august. Rabat ved på- og afstigning Vejle, Fredericia og Fyn kr. 120,00. Læs mere om rejsen på www.nilles.as/danmark-dejligst eller ring 7021 6022