Langtidsferie - billigere end at blive hjemme

Torsdag, 29. oktober 2015
af Redaktionen i samarbejde med Kulturrejser Europa. Foto: AOP
I dag kan du komme på langtidsferie, som koster mindre pr. dag, end hvis du blev hjemme. Her får du rejsebureauernes opskrift på de billige langtidsferier.
Langtidsferie til varme lande

Hos Kulturrejser Europa chartrer man fly i god tid og forhandler med hoteller, hvor de bedste værelser købes billigt. Det giver nogle rejser, som er af høj kvalitet til en meget lav pris.

Se også:
Få 3 tips til din langtidsferie her

Det, at langtidsferier oftest arrangeres udenfor højsæsonerne, gør, at priserne kan bankes helt i bund – og det uden at det går ud over hverken temperaturer eller solskinstimer. I det tidlige forår er vejret allerede lunt i den sydligste del af Europa.

På en langtidsferie har du tid til at finde den bedste lokale restaurant
Nyd de lokale specialiteter. Foto: AOP.

Langtidsferie med masser af tid til afslapning og oplevelser

Det siger sig selv: På en langtidsferie er der masser af tid til at rigtig få slappet af og komme ned i gear – noget, som kan være svært på en uges solferie på de store ferieresorts. Du behøver ikke skynde dig ned til poolen hver dag for at få en god plads, for der er jo også en dag i morgen, hvor solen skinner.

På en langtidsferie er der også tid til de der lidt større oplevelser, som ikke kan nås på den almindelige charterrejse. Du kan tage på længere udflugter, måske med en overnatning eller to, uden at du går glip af timer under solen – dem er der masser af.

Se også:
Sæt vinteren på pause med en langtidsferie