Rejs med til billedskønne Amalfi

Mandag, 28. november 2016
af Katharina Kjøge, foto: Pantherstock
Den italienske Amalfikyst er så smuk, at det ikke kan beskrives. Kysten skal i al sin storhed ses, smages og duftes. Kom med på vandretur på Citronstien, sejltur langs kysten til hyggelige byer og oplev de verdensberømte udsigter.
Rejs til Amalfi og oplev Italiens smukke kyststrækning, de fantastiske udsigter og hyggelige byer.

Rejs til Amalfikysten

Velkommen til farvestrålende Amalfi med Italiens måske smukkeste kyststrækning og nogle af de flotteste panoramaudsigter, du kan forestille dig.

Bo på det flotte Hotel Sole Splendid, der ligger lige ved strandpromenaden i den hyggelige fiskerby, Maiori. Det betyder masser af italiensk hverdag og gode restauranter lige uden for hotellets dør. Og fra tagterrassen har du et enestående kig ud over Middelhavet.

Maiori ligger ud til vandet med bjergene i ryggen og har tilmed Amalfikystens længste strandpromenade.

Tag med på vandretur på den smukke citronsti mellem byerne Maiori og Minori
Oplev den smukke citronsti mellem byerne Maiori og Minori.

Citronlunde og vulkaner

I ugens løb præsenterer vi dig for så mange af Amalfikystens facetter som muligt.

Tag med på vandretur på Citronstien mellem Maiori og tvillingebyen, Minori. Det er en fascinerende tur igennem citronlunde med vidunderlige udsigter, og roen, der hersker i bjergene er fantastisk.

På denne rejse kan du selv skræddersy dit dagsprogram og opleve lige præcis dét, du synes er interessant. Måske vil du med på en sejltur langs kysten eller på besøg i den romantiske by, Ravello, med de mange parker, paladser og de verdensberømte udsigter?

Romerske Pompeji og vulkanen Vesuv står på ønskelisten hos mange, lige som filmstjerne-øen Capri, der bl.a. er kendt for Den Blå Grotte. Valget er dit!

Rejs til Amalfi med Kulturrejser Europa

Afrejse i april, september og oktober 2017.

8 dage på Amalfi inkluderer fly København – Napoli t/r, 7 nætter på 4-stjernede Hotel Sole i Maiori, dansktalende rejseleder og meget mere.