Skal du med til fest med Hansi Hinterseer i Alperne?

Onsdag, 25. maj 2016
af Redaktionen i samarbejde med Nilles Rejser
Photo: AOP
Musikken og feststemningen ekkoer i de østrigske alper, når de største schlagerstjerner, med Hansi Hinterseer i spidsen, folder sig ud på schlagerfestivallen Musiksensommer i Ellmau.
Hansi Hinterseer på musikfestivallen i Ellmau, Østrig

Hansi Hinterseer vender hjem til Østrig

En ægte Hansi-fan ved, at Hansi Hinterseer elsker Alperne, og på denne tur kan du opleve ham i hans rette element. Der er lagt op til otte dage med skøn musik, godt selskab og store naturoplevelser i det smukke, østrigske bjerglandskab, når NILLES igen kører til Tyrol for at deltage i årets største musikbegivenhed.

Læs også:Musikoplevelse i Italien: Opera under Veronas stjernehimmel

Vi har reserveret gode pladser i festteltet i Ellmau, hvor schlagermusikkens største stjerner giver koncert, og hvor der vil være traditionel tyroler- og folkedans. Musiksensommer i Ellmau er en årligt tilbagevendende begivenhed, som samler alle de største schlagerstjerner. Blandt andre Østrigs egen Hansi Hinterseer vender hjem i år, for at optræde som hovednavn sammen med et væld af folkemusikkens største. Hansi er selv fra Kitzbühel, som ligger knapt 20 minutters kørsel fra Ellmau, og han lægger ikke skjul på sin store kærlighed til denne smukke, grønne bjergregion.

Læs også:Naturoplevelse: Besøg mageløse Madeira

Ikke kun Hansi Hinterseer

Udover Hansi kan du til Musiksensommer i Ellmau også opleve bl.a. Semino Rossi, Beatrice Egli, Die Amigos, Marc Pircher, Oesch´s die Dritten, die Calimeros, die Zillertaler og Francine Jordi.

Spændende udflugter med dansk rejseleder

Kom også med på udflugter i bjergene, hvor vi bl.a. oplever Swarovskis underjordiske krystalverden og kører med skinnebanen op på bjerget Hartkaiser. Vi besøger også de 300 meter høje Krimmlervandfald, som tager pusten fra enhver. Dette - og meget, meget mere - er på programmet, når NILLES rejser til musikfestival i Tyrol.

Musikrejsen med Hansi Hinterseer på 8 dage inkluderer:

  • Halvpension
  • Forplejning på ud- og hjemrejse
  • 4 x entré til festtelt i Ellmau
  • Udflugter og dansk rejseleder
  • 5 nætter i Kirchberg eller Söll, Østrig
  • 2 nætter i Tyskland
  • 4-stjernet bus med gratis WiFi
PrisAfrejse

Rejs fra Jylland eller København

NILLES rejser er et nordjysk rejseselskab, som har stor erfaring med musikrejser. Når NILLES kører til Musiksensommer i Ellmau i år, kan du stige på 22 steder i Jylland og 7 steder på Sjælland. For dem, der rejser med fra Sjælland, er færgen Rødby-Puttgarden t/r inkluderet. Der gives tillige transporttilskud ved mere end 80 km. til nærmeste påstigning. Her kan du se en liste over opsamlingssteder i Jylland og på Sjælland.

Bestil din rejse til musikfestivallen med Hansi Hinterseer i Ellmau her »