(1 pers.)
150 g torskefilet (du kan også bruge lyssej eller pangasius)
½ dl sojasauce
2 dl vand
2 tsk. olie (f.eks. raspolie)
2 fed presset hvidløg
1 tsk. friskrevet ingefær
1 tsk. farin
Salt
50 g peberfrugt
100 g gulerod
50 g selleri
125 g asparges-kartofler
Sådan gør du
Bland en marinade af sojasauce, vand, olie, hvidløg, ingefær og farin og smag til med salt. Rens grønsagerne og skær dem i meget tynde strimler. Bland grønsagerne med marinaden. Læg torskefileten i et lille, smurt, ildfast fad. Hæld marinade og grønsager over. Lad retten trække i 20 min., inden den sættes i ovnen. Steg retten i ovnen i ca. 25-30 min., indtil torsken er gennemstegt. Server retten med kogte, pillede aspargeskartofler.
SAMMENSÆT EFTER DIN SMAG (til 1 pers.)
Mest grønt |
Mest tilbehør |
Mest protein |
|
Físk |
150 g |
100 g |
200 g |
Grønsager |
200 g |
150 g |
175 g |
Tilbehør (kartofler) |
125 g |
175 g |
255 g |
Kcal/ kJ |
433/1810 |
411/1719 |
453/1900 |
FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her. Få 4 måneder - betal kun for 3!
Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub
Se artiklen Slank efter din smag - her beskrives slankeprogrammet
Prøv flere slankeretter fra Familie Journals Slankeklub...
Prinsessemuffins
Mosters kalkunbøffer med rissalat
Festlagkage