Asiatisk inspireret kylling med teriyaki og nudler

Prøv denne kylling teriyaki med nudler, der er inspireret af asiatiske smage. Opskriften er til to personer.
Af
af Helle Brønnum Carlsen, Foto: Carina Krüger
Kylling teriyaki med nudler
30 min
2 personer
Ingredienser
2 kyllingefileter
1 lille rød chili
2 cm frisk ingefær
2 spsk. soja
½ bdt. koriander
150 g sukkerærter
2 spsk. teriyaki-sovs
200 g nudler

Sådan laver du kylling teriyaki med nudler

  1. Læg kyllingestykkene i et ovnfast fad.
  2. Pil og hak chilien. Skræl og riv ingefæren.
  3. Bland chili og ingefær med soja og hakkede korianderstilke, gem bladene til pynt.
  4. Sæt kyllingen i ovnen ved 210º i 20 min., til kyllingen er gennemstegt.
  5. Kog nudlerne efter anvisning på pakken.
  6. Kom sukkerærterne i en gryde med 1 dl vand og damp dem i 30 sek.
  7. Hæld vandet fra og kom teriyakisovsen ved.
  8. Vend kogte, drænede nudler i gryden og anret som bund på to tallerkner.
  9. Læg kyllingen over, drys med korianderbladene og servér.

Prøv også: Asiatisk salat med oksekød

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.