
Hovedretter
1 pers.
225 g magert, hakket oksekød, maks. 6% fedt
25 g porre
5 grønne oliven
3 tern fetaost 1 spsk. tomatpuré
1 presset fed hvidløg
1 tsk. basilikum
1 tsk. salt
1 tsk. olie (f.eks. olivenolie)
150 g kogt parboiled ris (60 g rå)
Tomatsovs
100 g tomat
100 g porre
½ dl vand
1 tsk. basilikum
Salt og peber
I det græske køkken bruges ofte oliven, hvede, druer og figner. De fleste retter tilberedes med oliven og blandes tit med typiske græske krydderier for at give den særlige duft og oplevelse. Disse krydderier er basilikum, dild, citron, hvidløg, kanel, safran, mynte, cayennepeber og oregano.
Energiindhold i hele retten:
504 Kcal/2109 kJ
Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.