Havørred med kartofler og rygeostsalat

Torsdag, 4. oktober 2012
af Redaktion
Lækker fisk til middag fra Familie Journals Slankeklub
Foto: Familie Journals Slankeklub
Foto: Familie Journals Slankeklub

(4 pers.)

600 g havørredfilet
Salt og peber
600 g kartofler
1 bdt. dild
40 g rygeost 45%
1 dl letmælk
300 g agurk
Salt og peber
4 skiver groft brød

Skær fisken i 4 stykker, drys med salt og peber og læg den på en plade med bagepapir. Bag fisken ved 140° i 10-12 min. Kog kartoflerne 8-10 min. i i saltet vand sammen med persille. Tag gryden af blusset, og lad kartoflerne stå i vandet, til de er møre. Hak dilden groft. Rør rygeost og letmælk sammen til en glat creme. Skyl agurken, skær den i grove tern og vend agurk, dild og rygeostcreme sammen.
Smag til med salt og peber. Server fisken med kartofler, agurkesalaten og groft brød.

Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub

FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her.

Energi-information pr. portion
Energi 1403 kJ/335 kcal

Protein: 35 g
Kulhydrater: 30 g
Fedt: 6 g
Kostfibre: 4 g

Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub

Prøv de andre lækre madopskrifter:
Laksesteaks med blomkål og krydderurter
Karrysild og sesamråkost
Tærte med røget laks

Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop