Hyldeblomstsaft

Søndag, 20. juni 2010
af Redaktion
Dejlig forfriskning fra Familie Journals Slankeklub
Foto: Catrine Mannerup
Foto: Catrine Mannerup

(ca. 2 liter saft)

20 hyldeblomster - hele skærme uden blade
500 g mørk farin
500 g sukker
25 g citronsyre
½ dl citronsaft
1-2 tsk. stødt ingefær
1 spsk. Atamon
1½ l kogende vand

Sådan gør du
Pluk hyldeblomsterne og skyl dem forsigtigt i koldt vand. Læg blomsterne i en rengjort balje/spand. Hæld farin, sukker, citronsyre, citronsaft, ingefær og 1 spsk. Atamon ned til hyldeblomsterne. Hæld kogende vand over blomsterblandingen og rør rundt med en ren grydeske. Lad hyldeblomstblandingen stå køligt i 4 dage. Rør i blandingen 1-2 gange om dagen. Si saften fra hyldeblomsterne og hæld den på rene Atamonskyllede flasker. Nyd saften afkølet, fortyndet med koldt vand eller danskvand evt. med isterninger og friske bær.

FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her.

Pr. ½ dl ufortyndet saft
99,7 kJ /417 kcal
Fedt 0
Kulhydrater 25 g
Protein 0
Kostfibre 0

Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub

Se artiklen Slank efter din smag - her beskrives slankeprogrammet

Prøv flere slankeretter fra Familie Journals Slankeklub
Jordbærvand
Skinkehorn
Mosters kalkunbøffer med rissalat