Kære Puk
Skal fotos af hans kone stå fremme?
(4 pers.)
800 g små kartofler med skræl
300 g kyllingefilet
1-2 spsk. olie
1 dåse kokosmælk light, 400 ml
1 rød chili
1 spsk. karry
100 g ærter, frosne
1 lille blomkål
1 tsk. soyasauce
Saft af ½ lime
2 forårsløg, fintsnittet
Salt og peber
Koriander eller basilikum
Skær kartoflerne i kvarte. Varm olien op i en gryde, kom kartoflerne i og lad dem stege i 3-4 min., eller til de begynder at tage farve, drys godt med salt og friskkværnet peber. Kom karry ved og rør godt rundt. Tilsæt kokosmælken og en fintsnittet chili. Skru ned for varmen, læg låg på og lad det simre i ca. 10 min. Skær kyllingefilterne ud i mundrette bidder og gennemsteg dem i lidt olie. Skær blomkålen i mundrette bidder og kom dem i karrykartoflerne og lad dem simre med under låg i ca. 5 min. Tilsæt ærterne og smag til med salt, peber, limesaft og soya. Tilsæt kyllingefileterne lige inden serveringen og drys med de fintsnittede forårsløg, koriander eller basilikum.
Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub
FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB
Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her. (link fjernet)
Energi-information pr. portion
Energi 533 kcal / 2230 kJ
Fedt: 24 g
Kulhydrater: 49 g
Protein: 25 g
Kosfibre: 7 g
Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub (link fjernet)
Prøv de andre lækre madopskrifter:
Andebryst i karry med røde ris
Kalkunspid med æble-kålspid
Græske kyllingespid
Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop (link fjernet)