Kartoffelfad

Søndag, 27. juni 2010
af Redaktion
Denne opskrift er tænkt som ”Mest grønt”, men kan nemt justeres til ”Mest tilbehør” og ”Mest protein” ved at justere på tilbehørs- og kødmængden
Foto: Catrine Mannerup
Foto: Catrine Mannerup

(1 pers.)

125 g kartofler
100 g gulerod
100 g porre
125 g skinketern
3 dl minimælk
1 spsk. salt
1 spsk. timian
1 spsk. revet parmesanost

TIP

  • Andre rodfrugter som selleri, pastinak og persillerod kan benyttes.

Sådan gør du
Læg lagvis skiveskårne kartofler, gulerødder og porrer i et smurt, ildfast fad sammen med skinketern. Bland mælk med salt og timian. Hæld blandingen over grønsagerne. Drys med parmesanost. Bag retten i ovnen ved 200° i ca. 45-60 min. Dæk evt. med folie, hvis skorpen bliver for mørk.

SAMMENSÆT EFTER DIN SMAG (til 1 pers.)

Kcal/ kJ

FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her.

Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub.

Se artiklen Slank efter din smag - her beskrives slankeprogrammet

Prøv flere slankeretter fra Familie Journals Slankeklub...
Sandwichpandekage
Små hapsere til sommerfrokosten
Steak med forårskartoffelsalat