Kære Puk
De har trukket sig fra min kræftsyge datter
Opskrifter til en sund kostplan fra Familie Journals Slankeklub
Hver uge får du masser af gode opskrifter til en sund kost i Familie Journal. Vi har også samlet 10 opskrifter til en sund kost i galleriet i bunden af artiklen. Tag et kig, og bliv inspireret til en sundere livsstil!
(2 pers.)
280 g kyllingefiléter
½ l vand
1 gulerod
50 g selleri
2 tsk. salt
5 hele peberkorn
2 tsk. karry
10 g smør
30 g mel
300 g ærter
Tilbehør
Karotter og ris
Kog kyllingefiléterne i vandet sammen med gulerod, selleri, salt og peberkorn i 20 min., til de er møre. Tag filéterne op, sigt suppen og skær kødet i mindre stykker. Svits karryen i smørret og rør melet i. Tilsæt 4 dl suppe lidt efter lidt under omrøring, lad sovsen koge igennem 5 min. og smag den til med salt og peber. Kom kød og ærter i sovsen og varm den igennem. Servér med kogte, brune ris og dampede karotter.
Energi-information pr. portion
Energi 2235 kJ/536 kCal
Protein: 42,8 g
Kulhydrat. 56 g
Fedt: 14,6 g
Vil du have mere inspiration til en sund kost? Så tag et kig i galleriet nedenfor, hvor vi har samlet endnu flere sunde opskrifter.