Kylling med savoykål

Søndag, 31. oktober 2010
af Redaktion
Lækker ret med masser af smag
Foto: Catrine Mannerup
Foto: Catrine Mannerup

(4 pers.)

500 g kyllingebryst (uden skind)
2 spsk. citronsaft
2 spsk. parmesanost (revet)
½ tsk. rosmarin
½ tsk. salt
2 stk. rødløg (store, i både)
1 stk. savojkål (strimlet)
6 dl vand
2 tsk. olie
2 dl løse ris
250 g ærter
Salt
Peber

Sådan gør du
Kyllingebrysterne marineres i citron, parmesan, rosmarin og salt i ca. ½ time.
Løgbådene brunes i olien i ca. 5 min. Kål, ris, vand, salt og peber tilsættes.
Der røres rundt, og kyllingestykkerne lægges ovenpå.
Koges under låg, indtil risene er møre, i ca. 20 min.
Rør forsigtigt undervejs.
Ærterne blandes i til sidst, og retten smages til.

Madopskrift: Pernille Brøndum

FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her.

Energi-information pr. portion:
1968 kJ/471 kcal
Protein 39 g
Fedt 14
Kulhydrat 52 g
Kostfibre 5 g

Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub

Prøv også...
Kalkunsnitsel med gulerødder og sukkerærter i limesmør
Græske kyllingespid
Kylling med peberfrugter og ris

Se videoen om Magic Slimshort der strammer op og gør din mave flot flad og løfter bagen, mens buler og andre deller udjævnes, så du får en smækker figur: