Kære Puk
De har trukket sig fra min kræftsyge datter
½ kylling med skind
(Brug 125 g kyllingekød, når den er færdigstegt)
50 g rå ris, f.eks. brune ris
75 g frisk spinat
25 g grønne bønner
1 forårsløg
50 g broccoli
50 g rød peberfrugt
1 spsk. olie, f.eks. olivenolie
1 tsk. revet ingefær
1 fed hvidløg
1 spsk. sojasauce
1 tsk. akaciehonning
2 spsk. citronsaft
Salt og peber
Sådan gør du
Krydr kyllingen med salt og peber og steg den i ovnen ved 200° i ca. 35-40 min., eller til den er gennemstegt. Kasser skindet og pil kyllingekødet af skroget. Findel kødet og læg det til side til senere brug. Det resterende kyllingekød kan evt. bruges til næste dags frokost.
Rens og vask grønsagerne. Befri spinat for grove stilke og riv bladene i mindre stykker. Skær bønnerne i 5 cm stykker. Skær forårsløget i skrå, fine skiver. Bræk broccolien i små buketter og skær peberfrugten i tern.
Varm olien på en stor pande. Tilsæt ingefær og knust hvidløg og kom hurtigt bønner, forårsløg, broccoli og peberfrugt på panden. Steg grønsagerne i ca. 5 min. Tilsæt spinat og lad den stege med i 2 min. Tag grønsagerne fra varmen. Pisk sojasauce, honning og citronsaft til en dressing og vend den forsigtigt med grønsagerne. Smag til med salt og peber. Kog risene efter anvisningen på pakken. Bland kyllingekødet med grønsagerne og server retten med de kogte ris.
SAMMENSÆT EFTER DIN SMAG (til 1 pers.)
Kcal/ kJ
Obs: Vær opmærksom på, at "Mest Protein" indeholder en del kalorier i forhold til en kostplan på 5.000 kJ, så i dette tilfælde er det bedst at vælge "Mest grønt".
FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB
Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her. (link fjernet)
Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub.
Prøv flere slankeretter fra Familie Journals Slankeklub...
Grillstegt forrel med porrecreme
Græske kyllingespid
Krabbesalat med rugbrødscroutoner