Lynstegt oksesteak med ferskensalat og kartofler

Lynstegt oksesteak kan være den helt perfekte ide til en aften, hvor der skal kæles mere for maden - her er den serveret med en frisk ferskensalat og kogte kartofler.
Af
af Redaktion
Foto: Catrine Mannerup
Foto: Catrine Mannerup

1 pers.

200 g oksesteak
40 g romainesalat
3 cherrytomater
40 g grønne asparges
75 g gulerod
50 g frisk fersken
1 spsk. balsamicoeddike
1 citronskive
10 g pinjekerner
125 g kartofler

Fremgangsmåde

  1. Vask og kog kartoflerne til de er møre, ca. 25-30 min.
  2. Rens og vask grøntsagerne. Skær salaten i fine strimler, halver tomaterne, striml guleroden med en kartoffelskræller.
  3. Kog aspargesen, så den stadig har bid, og skær den i passende stykker.
  4. Skræl fersknen og skær den i tynde både. Bland alle grøntsager forsigtigt i en salatskål.
  5. Skær citronskiven i kvarte og pynt salaten med citron, fersken og pinjekerner. Dryp balsamico hen over salaten.
  6. Krydr steaken med salt og peber og steg den i 4-5 min. på hver side.
  7. Server steaken med salat og kogte kartofler.

Bliv medlem af Familie Journal+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.